Komentár - detail

Plaza Beach Solivar - Kúpalisko, Prešov

Absolútny amatérizmus a diletanstvo na jednom mieste!

Celkové hodnotenie: 

2.0
Podmienky:

1.0
Vybavenosť:

1.0
Prostredie:

4.0
Personál:

1.0
Cena:

3.0
Bol pre vás tento komentár užitočný?
Áno Nie
Autor: lmbecil
07. august 2013
Nahlásiť nevhodný komentár

Pre 25 z 32 ľudí je tento komentár užitočný

ODPORÚČAM sa tomu miestu vyhnúť čo najväčším oblúkom!!!!
Nechcem robiť paniku, ale majiteľ tohto objektu by sa mal poobzerať buď po novom personály, alebo absolvovať školu cestovného ruchu, lebo celé to pôsobí diletantsky a nesmierne fušérsky aj napriek farebnej výzdobe! Už príjazdová cesta neobsahuje reklamné navádzače. Vjazd do areálu je schovaný za ďalšími dvoma prevádzkami. Pri vjazde do areálu pobehuje jeden magor s označením parkovacia služba, ktorý namiesto poskytovania informácii len opaľuje mladučké peknučké slečinky. No a samotný personál radšej ani nehovorím!!!! Keby u mňa pracoval mladík, ktorý by zázakníkovi neustále skákal do reči a presviedčal ho o somarinách, tak by dostal okamžitú výpoveď!
Tento »úžasný« nevyškolený a vysoko neprofesionálny diletanský personál nás nechal zaparkovať vozidlo, vyložiť si veci na kúpanie a doterigať sa cca 900 m z prašného neudržiavaného parkoviska, ktoré je skôr zdevastovaná lúka, než parkovacia plocha k hlavnej pokladni, kde nám vyškerený a drzý mladík lakonicky oznámi, že nám nepredá lístky, lebo už vraj majú obsadenú kapacitu 300 osôb ale veselo si predá vstupenky mladučkým pionierkám na ktoré sa škeril a usmieval od ucha k uchu, keby ich nemal, tak sa škerí dookola celej tej infantilnej gebuli! Keď som ho vyzval, že kde majú oznam o vypredaní, tak len mávol rukou, že tu na tabuli (rozumej okenica na okne hlavnej pokladne) je oznam, ktorý iba náhodou bol otočený, teda informoval asi sršne sídliace v okenici, neustále skákal do reči s dôrazom na slovíčko »aáále«! Po desiatich minútach zbytočného naťahovania a vysvetľovania som ho poslal do školy, nech sa naučí ako to má v takom stredisku vyzerať a nech si spraví kurz slušného správania, pretože jeho vystupovanie nieslo všetky znaky arogancie a nesmiernej dôležitosti vyplývajúce z jeho pracovnej funkcie pokladníka v hlavnej pokladni!
Takže Plaza Beach Solivar!, bol som u Vás prvý a posledný krát! Prišiel som po niekoľkých rokoch zo zahraničia domov, kde som chcel mojej holandskej manželke a dvom našim deťúrencom predstaviť prešovské kúpalisko, ktoré všetci v Prešove tak vychvaľujú a ospevujú. Ostalo len veľké sklamanie a rozčarovanie. Otočili sme sa a šli do Maďarska, kde aj napriek tomu, že sme nemali forinty, tak nás obslúžili k našej vysokej spokojnosti. Dokonca atrakcie boli v cene vstupného, areál niekoľkonásobne väčší »aááále« predovšetkým personál bol úctivý, ochotný a predovšetkým odborne vyškolený a pripravený. Takže nabudúce, keď navštívim rodnú domovinu, tak sa vášmu zariadeniu zďaleka vyhneme a to isté odporučíme aj ďalším naším priateľom a známym. Bohužiaľ, úspech cez aroganciu a dokazovanie moci nevedie!
MEGAHANBA MESTA PREŠOVA!!!!

1-1 z 1
Zoradenie 

02. júl 2014
Nahlásiť tento komentár
V úvode tohoto komentára mi hne´d bolo jasné, že ide o nejakého pána, ktorý si myslí, že keď pracuje v zahraNIčí A "MOžNO" zarába viacej peňazí , tak sa z neho všetci na Slovensku poserú. No vážený pane neposerú! Neviem, prečo si niektorí ľudia myslia, že s peniazmi prichádza aj rozum... Myslím si, že je to skvelé miesto a nemáme sa začo hanbiť. A vy vážený pane zostaňte na´dalej v Holandsku aj s manželkou. A na margo Maďarska ... už som pochodila viacero kúpalísk v Maďarsku a ver či never nikto tam veru vyškolený nie je neovládajú ani základné veci nehovoriac o jazyku ..

1-1 z 1

Šport v meste

Najobľúbenejšie športy

sporty Prinášame vám pravidlá, zaujímavé informácie a historické fakty o individuálnych a kolektívnych športoch, ktoré sú u nás najviac rozšírené.
>> Viac o najpopulárnejších športoch

Hlavná stránka | Vyhľadávanie | Prihlásenie | Pravidlá | Otázky a odpovede | Kontakt